10duizend | Diensten
4370
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4370,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Informatiebeveiliging

Geen bedrijf kan meer zonder ICT en de afhankelijkheid van goed werkende ICT is ongekend groot. De risico’s groeien navenant mee. Bij een informatiebeveiligingsincident kan de jarenlang opgebouwde reputatie van uw bedrijf in één klap omslaan wanneer u niet kan voldoen aan de verwachtingen van uw klant. Of nog erger, de gegevens van uw klanten komen door een beveiligingsincident op straat liggen. Een digitale inbraak kost vaak heel veel geld en betekent regelmatig het faillissement van een bedrijf. Hackers worden steeds professioneler en richten zich niet alleen op de grote bedrijven maar ook op het midden- en kleinbedrijf.

 

Of uw bedrijf nu uit 5 of 50.000 werknemers bestaat, een goede ICT security strategie is noodzakelijk.

 • Voorkomen is vaak beter dan genezen:
 • Pro Actief. Ontwikkel een gedegen informatiebeveiligingsplan en neem de bescherming van gegevens van uw klanten serieus.
 • Ken de risico’s. Wanneer je weet welke ICT oplossingen je gebruikt en hoe groot de afhankelijkheid is kan je maatregelen nemen die in overeenstemming zijn met het risico.
 • Bewustwording. De oorsprong van de meeste incidenten met informatie zijn menselijke fouten of onoplettendheid. Zorg dat de medewerkers zich bewust zijn van de risico’s en maak ze medeverantwoordelijk voor het eigen gedrag.
 • Actueel. De ontwikkelingen in ICT security gaan razendsnel. Houd software up-to-date en pas je informatiebeveiligingsplan voortdurend aan.

Content Creatie

10Duizend weet hoe moeilijk het is om voortdurend op een verfrissende manier over je bedrijf en je producten te vertellen. Wij helpen met goede verhalen die klanten en medewerkers willen lezen/kijken.

 

Door regelmatig interessante updates te plaatsen op je website, Facebook pagina, Instagram of andere social media kanalen kan iedereen een groot publiek krijgen. Het kost alleen veel tijd om te zorgen voor nieuwe films, foto’s en teksten en bovendien is het niet altijd makkelijk om te zorgen voor verhalen die jouw (nieuwe) klanten willen lezen. 10Duizend is gespecialiseerd in content creatie en vertelt graag jouw verhaal.

 

Adverteren via internet wordt steeds interessanter. Een goede advertentiecampagne vertelt een aantrekkelijke boodschap, spreekt de juiste doelgroep aan en leidt meetbaar tot het gewenste resultaat. Wij helpen je bij het opzetten van een online advertentiecampagne via Google, Facebook, YouTube en andere online kanalen.

 

10Duizend filmt, schrijft en fotografeert. Wij luisteren naar jouw verhaal en kiezen samen de boodschap die we willen vertellen. Van iedere post meten we het resultaat zodat een volgende post nog effectiever is. Wij activeren/ monitoren/ beheren jouw online aanwezigheid.

Locatie

Nieuwstraat 111, 3311XR, Dordrecht

Telefoon

+31 (0) 6 - 41 83 55 88

Email

Marco@10Duizend.nl

Implementatie AVG (GDPR)

Alle organisaties in de EU moeten voldoen aan de AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming (In het Engels: GDPR, General Data Protection Regulation). De AVG is de opvolger van de WBP en stelt regels aan het gebruik van persoonsgegevens. De AVG gaat verder dan de WBP en kan een behoorlijke impact hebben op uw organisatie. Wij weten wat er komt kijken bij de AVG, hoe u de impact verkleint en kennen de voordelen van een informatiehuishouding die op orde is.

 

Voor een succesvolle implementatie van de AVG doorlopen wij de volgende stappen:

 • Benoem rollen en verantwoordelijkheden;
 • Identificeer en registreer verwerkingen;
 • Sluit (waar nodig) verwerkersovereenkomsten af;
 • Realiseer voorzieningen voor de rechten van betrokkenen;
 • Neem maatregelen voor een adequate beveiliging.
 • Nieuwsgierig geworden hoe wij de AVG implementeren?

 

Deze stappen gelden voor zowel grote bedrijven als voor het midden- en kleinbedrijf.

Nieuwsgierig? Neem contact op (info@10duizend.nl / 06-41835588) en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Laten we kijken of we elkaar kunnen vinden.

Bewustwording informatiebeveiliging (security awareness)

10Duizend heeft veel kennis over informatiebeveiliging en communicatie (intern en extern) en is daarmee een geschikte partner om medewerkers bewust te maken van hun verantwoordelijkheid op het gebied van informatiebeveiliging. 10Duizend maakt de medewerker de sterkste schakel in informatiebeveiliging.

 

De meeste incidenten worden veroorzaakt door menselijke fouten. Mensen klikken op links in phishing mails, verliezen USB-sticks en delen bewust of onbewust informatie met ongeautoriseerde personen. Medewerkers zijn zich vaak niet bewust van de belangrijke rol die zij vervullen binnen de informatiebeveiliging van hun organisatie. Door structureel aandacht te besteden aan informatiebeveiliging ontstaat bewustwording en gedragsverandering van uw medewerkers. Uw medewerkers leren potentiële risico’s te herkennen en te voorkomen en handelen adequaat wanneer nodig.

 

Cultuurverandering realiseren is altijd een langdurig traject. Het creëren van veiligheidsbewustzijn is geen eenmalige actie. Na verloop van tijd zal het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers afzwakken. Daarom moet er voortdurend aandacht zijn voor informatiebeveiliging.