10duizend | BBdB
4235
post-template-default,single,single-post,postid-4235,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

BBdB

voorstraat125-engelen2

Wat: Bouw website en advies gebruik nieuwe media
Wanneer: 2016

10Duizend bouwde in opdracht van BBdB de website Voorstraat125.nl. Hiervoor is samengewerkt met Theun Okkerse en Fokko van der Straaten. Theun verzorgde het ontwerp van het logo, lettertypes en kleurstelling. Fokko van der Straaten leverde de foto’s en de film.

Voorstraat125.nl is de website van de twee bedrijven van Bert den Boer. Bert geeft advies trainingen en coaching onder de naam BBdB, daarnaast is hij eigenaar van het historische pand Voorstraat 125 in Dordrecht dat hij verhuurt als vergaderruimte.

Er is gekozen voor de constructie “twee bedrijven – één website” omdat BBdB vooral een digitaal visitekaartje is en geen eigen website nodig heeft. Voor BBdB is het eigen persoonlijke netwerk veel belangrijker. Door regelmatig een nieuwsbrief te versturen onderhoudt Bert zijn netwerk en vertelt hij over nieuws en nieuwe blogposts.

Voorstraat 125 is een sfeervolle en exclusieve vergaderruimte. De website heeft dezelfde sfeer door de ruime vormgeving en het gebruik van foto’s van details van het pand. De beelden spreken voor zich en behoeven niet veel tekst. Er is bewust voor gekozen om geen digitaal boekingssysteem te maken omdat voor Voorstraat 125 het persoonlijke contact erg belangrijk is.